Velkommen til Kjerringøy Båtforening

Velkommen til ny nettside – vi håper dere finner nytte i innholdet og at det vil være en god informasjonskanal for styret (det er ingen Logg Inn for dere brukere – punktene under administrasjon nede til høyre er for administrator).

Kjerringøy Havn

Bookmark the permalink.

One Comment

 1. Styret oppfordrer alle som ikke har meldt inn sin e-postadresse til å melde inn adresser på:
  Willyaa@kjbf.no.Det samme gjelder for endring i bostedsadresse.
  Styret i Kjerringøy Båtforening presiserer at vi kun vil bruke denne listen til intern kommunikasjon med medlemmene, og den vil ikke under noen omstendighet bli utlevert til tredjepart.

  Vi mottar en del innbetalinger fra medlemmer på kontigent, etc., uten hverken navn eller fakturanummer. Dette medfører mye ekstraarbeid for kasserer når man ikke vet hvem det er som betaler og for hva, og vi ber derfor om at alle er påpasselige med å påføre hvem det er fra og/eller fakturanummer.

  Vi minner også på at styret ber om at alle som har mulighet til å delta på dugnadsarbeid melder seg for styret ved:Arthur Johansen, leder, mob. 411 08 725, mail www. sy_kos2002@yahoo.no
  eller Willy Åsheim, sekretær, mob. 473 70 671, mail www. willyaa@kjbf.no eller via vår hjemmeside. Etter årsmøtet vil det være nye navn og kontaktdetaljer. Disse vil man finne på hjemmesiden.

  Vi vil i tiden fremover være avhengig av at medlemmene er villig til å stille opp på dugnad i den grad de kan. I tillegg til det løpende vedlikeholdet, så som utskifting av flyteelementer på utliggere og diverse malingsarbeideretc., vil utbyggingen av Havneterrassen komme i år eller neste år.

  Tilslutt vil vi ønske alle en god og trygg båtsesong i 2016!

  Med vennlig hilsen styret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Spam - sjekk *