Nye satser – årlig vedlikeholdsavgift

Vinteren 2016/2017 måtte det gjøres en betydelig oppgradering av havna. Det ble gjennomført dykkerundersøkelser og det ble som følge av dette byttet tau og kjettinger. Oppgraderingen ble gjort på alle brygger og bølgedemperen. Totalt kostet den jobben som ble utført kr 1.3 mill. Dette vedlikeholdet ble dekket av ekstraordinært innskudd på kr 6.000,- for hver båtplass, samt båtforeningens midler.

For å unngå at vi skal havne i samme situasjon på nytt, så ble det gjort et vedtak ved årsmøtet 2017 på at vedlikeholdsavgiften skulle økes fra kr 1.150,- (avgift og forsikring) til kr 2.600,- pr båtplass. På denne måten vil vi kunne bygge opp et fond til å dekke jevnlige dykkerundersøkelser og reparasjoner i havna når det er nødvendig.

Medlemskontingenten er ikke endret. Det koster fortsatt kr 400,- for ordinær medlem, kr 450,- for familie.

Link til papirene fra årsmøtet

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Spam - sjekk *