Takk for dugnadsinnsatsen!

Dugnad kan utføres på mange måter. Under årets Kjerringøy dager ble alle med ledig båtplass forespurt om vi kunne legge gjestebåter i deres plass denne helga, da vi visste at vår gjestebrygge på langt nær var stor nok til å ta imot alle båter som ville besøke oss denne helga.

Godt over 20 medlemmer ga tilbakemelding om at båtforeninga gjerne måtte bruke plassen til gjestebåter, noe som gjorde at vi kunne ta imot alle båter som ønsket å besøke Kjerringøy under årets dager. For Kjerringøy Båtforening kom det i tillegg til noe kontanter, «vippset» inn kr 15.400.-, i gjesteavgift denne helga, noe som er et godt tilskudd til vår foreningskasse.

Så til de som ville, og hadde mulighet til å ta imot gjestebåter denne helga: Takk for dugnadsinnsatsen 🙂

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Dette er svært hyggelig informasjon å høre. Godt jobba

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Spam - sjekk *