Nytt fra styret

Vipps den soleklare favoritten som betalingsmåte også for båtfolk. Konvolutter med kontanter blir det mindre og mindre av, mens altså Vipps nå er det som gjelder. I juli måned fikk vi i år inn 50% mer på vipps enn vi gjorde i fjor. For hele fjoråret kom det inn 84.000.- på vipps fra gjestebrygga og båtutsettet, mens vi til nå i år har passert 90.000.-

Årsmøtet 2018 vedtok som en del av arbeidsplanen at vi skulle gjøre ettersyn og vedlikehold av fortøyningen på Hjelløyvalen i Karlsøyvær. Kostnaden med denne jobben ble kr 26.000.- og vi har derfor hengt opp et oppslag på fortøyninga der vi ber om en betaling på kr. 100.- pr døgn fra de som bruker denne, og betalingsmåte er kun på vipps.

Fortsatt god sommer alle sammen, og fortsett gjerne og bruke vipps når du betaler for bruk av feks båtutsettet.

Bildene viser Gunnar og Trond i monteringa av skiltet i Hjelløyvalen. Fotograf: Anita

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Spam - sjekk *