Varslet rettslig prosess mot Kjerringøy båtforening

Styret ønsker med dette å informere om at vi er varslet av en gruppe av medlemmene om at det nå vil bli startet en rettslig prosess mot foreningen. Bakgrunnen er den etter hvert kjente konflikten rundt innføringen av innskuddsbasert båtforening fra årsmøtet i 2017, som en del av medlemmene mener er ulovlig innført.

Som vist i styrereferat fra ekstraordinært styremøte 20. september, har styret gjort forsøk på å finne kompromisser for å løse saken utenfor rettssystemet. Forslaget til kompromiss ble avslått, og styret fikk samtidig beskjed om at videre samtaler var nytteløse, og at den rettslige prosess nå ville bli startet.

Styret har engasjert båtadvokaten Nils Tangedal til å representere båtforeningen i denne saken.

Styret holder nå videre fokus på å drive båtforeningen ut fra de vedtekter og det havnereglement som er vedtatt og som er gjeldende. Den rettslige prosess vi nå står ovenfor vil bli ivaretatt av vår advokat.

Vi henviser til styrereferater og annet på våre hjemmesider www.kjebf.no

Dette til orientering.

Vennlig hilsen

Trond Skjelstad

styreleder

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Spam - sjekk *