Medlemskap – inn-/utmelding eller endring

Medlemskap i Kjerringøy båtforening

Innmelding

Til deg som ønsker å bli medlem i Kjerringøy båtforening, fyll ut skjemaet under. Medlemskontingenten er pr.01.04. 2017 kr.400,- Medlemskapet trer i kraft så snart innbetalt kontingent er registret. Kontingenten innbetales til konto 4509 16 95514 og merkes med «navn» og «medlemskontingent».

Endring eller utmelding

Bruk også skjemaet for endring av medlemskap eller utmelding fra Kjerringøy Båtforening. Før utmelding må alle økonomiske forpliktelser mellom medlemmet og båtforeningen være oppgjort. Skriv hva en eventuell endring består av – ny adresse, nytt telefonnummer, ny epostadresse etc. i feltet for fri tekst.

Felt merket * er obligatoriske. Husk å løse regneoppgaven nederst før du sender inn (spamkontroll):

Hva ønsker du å gjøre:

Fra hvilken dato skal dette gjelde (hold pekeren over feltet så får du en kalender):

Spam - sjekk *